B2B klanten zijn voor Si-Arrosticini zeer belangrijk!
Voor B2B klanten hebben we aangepaste prijzen !

Vanaf nu moedigen we al onze B2B klanten aan om gebruik te maken van onze website, voor het plaatsen van bestellingen. We hebben ons best gedaan om de functionaliteit van onze website te verbeteren en deze specifiek aan te passen aan de behoeften van onze zakelijke klanten.

Hier zijn enkele voordelen die u kunt verwachten bij het gebruik van onze website voor uw bestellingen:

1.    Eenvoudig Bestelproces: Met slechts een paar klikken kunt u uw bestelling plaatsen, waar en wanneer het u uitkomt.

2.    Klantcreatie: U heeft de mogelijkheid om uw eigen klantaccount aan te maken op onze website, waardoor u eenvoudig uw bestelgeschiedenis kunt bijhouden en herhaalbestellingen kunt plaatsen.

3.    Inzicht in B2B Prijzen: Via onze website kunnen we u toegang geven tot uw B2B prijzen, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest actuele tarieven.

4.    Flexibele Leveringsopties: U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten leveren en ons direct via een opmerking te laten weten wanneer dit het beste uitkomt.

5.    Betaling op Factuur: Wij bieden u de mogelijkheid om te betalen op factuur, waardoor u tijd bespaart en uw financiën efficiënt kunt beheren.

 

Stap 1 : Bovenaan de pagina

stap 1

Stap 2 : Vul het formulier zo volledig mogelijk in

stap 2

Stap 3 : Wij passen jouw klantstatus correct aan en verwittigen je via mail.

Stap 4 : Je kan je gegevens nog verder vervolledigen (bv. Extra leveradressen,…) en je kan daarna direct bestellen via de website!

Stap 5 : Wij leveren de producten volgens afspraak! 

Franco levering vanaf 400€ excl. 25€ transportkost onder 400€ excl. 

Volg ons op Facebook