--
Menu Home Winkelen Webwinkel Fysieke winkel Verkooppunten Cadeaubonnen Arrosticini Originale Ovino Black Angus Suino Pollo Panato Fegato E Cipolla Barbecues e-Barbecue Milano 50 Milano 80 Milano 100 Milano Grill 80 + 40 Miami 1200 Miami 500 Miami 800 Miami Grill 800 + 400 Accessoires Houtskool Pikante Olie Diversen Foodtruck

  Telefoon: +32 488 425474      Email: Info@si-arrosticini.be

Levering

Zendingen en retourzendingen

 

Verzending binnen België en Nederland

De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €8.47 incl.

Vlees ( arrosticini ) wordt niet verzonden en kan enkel afgehaald worden in onze winkel te Merelstraat 29, 3530 Houthalen-oost.

Levertijd

Wij streven ernaar uw order binnen 24 uur af te leveren. Indien u uw order op een werkdag voor elf uur dertig plaatst, garanderen wij dat wij in 85% van de gevallen de order de eerstvolgende leverings dag kunnen leveren. Zondag vindt geen levering plaats. 

Leveringen tijdens feestdagen

Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Retourzendingen

U heeft 14 dagen recht om uw bestelling zonder opgave van reden terug te sturen. Hiervoor dient u alleen een mail te doen met de reden van retour + opgave van de terug te sturen producten en al jouw gegevens.
De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Wij vergoeden alle betalingen van de klant, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het terug gestuurde product, zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw teruggestuurd artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de klant heeft gebruikt, tenzij de klant een andere methode vraagt. De terugbetaling is kosteloos voor de klant.

Let op :

Indien u vlees (de verschillende soorten arrosticini) besteld en u deze bestelling wil annuleren omdat het zoals aangegeven enkel kan afgehaald worden rekenen wij een verwerkingskost van 5€ bij de terugbetaling.

0
Uw winkelmandje
  • No products in the cart.