Zendingen en retourzendingen

Verzending binnen Nederland, België en Duitsland:

De verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland bedragen €5,95.

Levertijd

Wij streven ernaar uw order binnen 24 uur af te leveren. Indien u uw order op een werkdag voor 11.30 uur plaatst, garanderen wij dat wij in 95% van de gevallen de order de eerstvolgende leveringsdag kunnen leveren. Zondag vindt geen levering plaats. 

Leveringen tijdens feestdagen

Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier dus rekening mee bij uw bestelling.

Retourzendingen

U heeft 14 dagen recht om uw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Hiervoor dient u alleen een mail te doen met de reden van retour + opgave van de te retourneren producten en al jou gegevens. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. ''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument..

Volg ons op Facebook